Pedikura i manikura

Lijepe i njegovane ruke i noge odraz su osobne higijene i zdravlja.  U tretmane pedikure i manikure uključeno je oblikovanje noktiju, peeling kojim se odstranjuju odumrle stanice kože, riješavanje problematike, masaža hranjivom kremom koja kožu oživljava i pomlađuje te lakiranje noktiju. Uz KLASIČNU pedikuru i manikuru u ponudi našeg salona su i KRALJEVSKA PEDIKURA i KRALJEVSKA MANIKURA koje dodatno još sadrže parafinsku kupku te produženu masažu.

Ako želite uštedjeti vrijeme odlučite se za BRAZILSKU PEDIKURU i BRAZILSKU MANIKURU koja podrazumijeva kompletan tretman bez upotrebe vode.Jednokratne rukavice ili čarape sadrže bogatu emulziju koja u kratkom periodu omekšava i njeguje kožu, te koža izgleda svježije, zdravije i mlađe.

SOAK OFF – TRAJNI LAK

Soak off je odlična alternativa kada želite besprijekornu ljepotu vaših noktiju a bez upotrebe gelova. Nanosi se četkicom kao i klasičan lak, u tankom sloju, sušeći pomoću UV/LED lampe. Trajnost soak off laka je čak do tri tjedna. Vrlo lako se otklanja sa nokta bez brušenja ali posebnom otopinom pa je potrebno da se skidanje također profesionalno odradi.

IBX SISTEM

Proizvod namijenjen obnovi noktiju, ne tretira isključivo površinu nokta nego prodire u nokat pomoću topline i zapečaćuje se LED svijetlom. Pomaže prirodni rast noktiju tako što jača tanke, ekstremno elastične nokte i sanira nepravilnosti. Rezultati se vide odmah nakon par tretmana.