Tretmani tijela

NJEGA TIJELA

MASAŽE

Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Izuzetno je korisna kod bolova u leđima, probavnih smetnji, glavobolje, depresije i stresa.

Hot stone masaža, masaža kraljevskim bambusom i gestal masaža samo su dio našeg programa za opuštanje. 

HIDRATACIJA I REGENERACIJA TIJELA

Babor tretmani tijela posebno su prilagođeni svakom tipu kože bez obzira da li ste se odlučili za opuštanje, učvršćivanje ili detoksikaciju.Uz ugodne mirise i stručne tehnike masaža Babor tretmani tijela pružaju rezultate koji se mogu vidjeti i osjetiti.

 FINSKA SAUNA

Svrha saune je opuštanje i oslobađanje psihičkog stresa i idealan način za detoksikaciju kojom se postiže čišćenje organizma i kože.

ANTICELULITNI TRETMANI

VEZIVNO-REFLEKSNA MASAŽA

Vezivno refleksna masaža je tehnika kojom se izravno djeluje na učvršćivanje i podizanje vezivnog tkiva,idealna za uklanjanje fibroznog (tvrdokornog) celulita.

STARVAC PSX – PRESOTERAPIJA

Presoterapija je mehanička tehnika limfne drenaže kojom potičemo razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema, te postižemo ravnotežu tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

LPG TIJELA

Lipomasaža je metoda kojom bez kirurškog zahvata možete smanjiti obim masnog tkiva otpornog na dijete i vježbanje, povećava optok krvi i limfe,poboljšava izgled i pojačava zategnutost kože.

VAKUM TIJELA

Tretmani kojim se pospješuje cirkulacija i eliminacija štetnih tvari, vraća tonus tkivu i reducira celulit, poboljšava tonus kože, opušta mišićnu napetost, pojačava mikrocirkulacija te poboljšava cjelokupni izgled tijela.

VENUS FREEZE TIJELA

Postavio je nove standarde oblikovanja, pomlađivanja i zatezanja kože.

Uz istovremeni jaki efekt pomlađivanje potiče snažno obnovu i jačanje kože te djeluje na bit starenja stanica.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

Radiofrekvencija tijela pomaže kod eliminacije masnih naslaga,stimulira proizvodnju novog kolagena,ubrzava metabolizam i  poboljšava elastičnost kože.

TERMO DEKA

Pruža detoksifikaciju i spriječava nakupljanje masnoća u tijelu,potiče znojenje,ubrzava metabolizam, istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane. 

BODY WRAP

Odstranite edematozni i tvrdokorni celulit uz peeling,zamatanje u foliju i nanos masažne kreme za smanjivanje obujma tijela.

TRETMANI DEPILACIJE

DEPILACIJA HLADNIM VOSKOM

Jedan od često korištenih postupaka je depilacija  hladnim voskom u obliku patrona. Koristi se za područja nogu i ruku uz jednokratne trake kojima se odstranjuje sa kože. 

DEPILACIJA TOPLIM VOSKOM

Dolazi u obliku pločica koje se otapaju u grijačima.Nanosi se na područja bikini zone, pazuha i lica sa jednokratnim špatulama koje se nakon korištenja bacaju.

 DEPILACIJA LYCON

Vosak Lycon obećava do 70% manje boli.Napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova uz dodatke senzualnih aromaterapeutskih sastojaka. Osigurava vrhunske rezultate jer odstranjuje i najtvrdokornije dlačice kao i dlačice dužine od 1 mm. Iznimno je elastičan i nježan, niske temperature i zato na kožu djeluje njegujuće i smirujuće.

 DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM “PANDHY’S”

Potpuno prirodna, šećerna pasta je dobivena od mješavine glukoze, fruktoze i saharoze. Zbog njenog sastava, za razliku od običnog voska, prodire puno dublje u kožu te na taj način dlaku izvlači iz korijena, ne lomi ju i otežava njen daljnji rast. Smjer nanošenja i smjer čupanja dlačica pastom drugačiji su nego kod depiliranja običnim voskom, te upravo zbog toga nema neugodnih i ružnih prištića, preporučuje se osjetljivoj koži sklonoj urastanju dlačica.S vremenom dlačice postaju mekše i rjeđe.

THREADING OBRVA I LICA

Oblikovanje obrva koncem je najpreciznija metoda otklanjanja dlačica pogodna i za najosjetljiviju kožu.Threading se najčešće koristi kod oblikovanja obrva ali je odličan i kod uklanjanja dlačica na nadusnicama, bradi, pa i cijelom licu.